Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πρόβλημα με Μπαργκάν!

Ενοχλήσεις στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας, με αποτέλεσμα την Τρίτη (19/3) να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Πρόβλημα με Μπαργκάν
Μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας την Τρίτη (19/3) επέστρεψαν στη… ρουτίνα και στις προπονήσεις.

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είδε τον Κενάν Μπαργκάν να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εκτός από τον 24χρονο μεσοεπιθετικό από την προπόνηση έλειπαν επίσης οι Κόστλι και Μπέρτιν που έχουν κληθεί από τις εθνικές τους ομάδες, ενώ το «μενού» της ημέρας περιελάμβανε ατομικό για τον Κόστλι.

Τα καλά νέα για το τεχνικό επιτελείο της «βασίλισσας του Βορρά» είναι πως ο Βεργώνης μετά από καιρό αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό του στους χιαστούς και με αποτέλεσμα να βγάλει χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε προσαρμογές αρχικά και στην συνέχεια εκπαιδευτικό δίτερμα κατοχής.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: