Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Να παραμείνουν στη Ρεάλ Μουρίνιο και Ρονάλντο»

Την επιθυμία του να παραμείνουν στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς.

«Να παραμείνουν στη Ρεάλ Μουρίνιο και Ρονάλντο»
Τα καλύτερα λόγια για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοσέ Μουρίνιο είχε να πει σε συνέντευξή του στον ισπανικό Τύπο ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει να βλέπει στη Ρεάλ και τους δύο.

«Και οι δύο δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια με την ομάδα και θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω να βλέπω και τους δύο να βρίσκονται στις τάξεις της Ρεάλ. Ωστόσο, το μέλλον τους θα κριθεί από τις συζητήσεις που θα έχουν το καλοκαίρι με τους ανθρώπους του συλλόγου», είπε αρχικά ο Σέρβος.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο πρώην παίκτης και πρώην τεχνικός διευθυντής των «μερένχες» μίλησε και για τις δύο νίκες που πήρε απέναντι στην Μπαρτσελόνα η Ρεάλ:

«Στα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Μπαρτσελόνα μπορούμε να πούμε πως η Ρεάλ τα έχει πάει πολύ καλά, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να έχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: