Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Για πάντα… Καταλανός ο Βίγια!

Μετά τους Μέσι, Πουγιόλ, Τσάβι και Ινιέστα, η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Νταβίντ Βίγια και να τον επιβραβεύσει για τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Για πάντα… Καταλανός ο Βίγια
Έτοιμη να «δέσει» τον Νταβίντ Βίγια μέχρι το τέλος της καριέρας του παρουσιάζεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sport» υποστηρίζει ότι η μεταμόρφωση του διεθνούς επιθετικού θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον του στους «μπλαουγκράνα».

Ο 32χρονος φορ ήταν από τους πρωταγωνιστές της σημαντικής νίκης και πρόκρισης κόντρα στην Μίλαν, ενώ στο προχθεσινό ματς με την Ράγιο Βαγεκάνο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Για αυτόν τον λόγο αναμένεται σύντομα να κληθεί από τη διοίκηση της «Μπάρτσα» να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Πριν από τρεις μήνες ο Βίγια ήταν με το… 1,5 πόδι εκτός του «Καμπ Νου», όμως τώρα μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Εκείνη την περίοδο ο παίκτης αισθανόταν πως δεν είναι σημαντικό για την Μπαρτσελόνα και είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ εξέταζε προσεκτικά την περίπτωσή του. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: