Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πίστωση χρόνου ζητά ο Κουτίνιο!

Υπομονή από όλους ζήτησε, μέσω συνέντευξής του σε περιοδικό, ο Φιλίπ Κουτίνιο, προκειμένου να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο και να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.

Πίστωση χρόνου ζητά ο Κουτίνιο
Αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ίντερ και σύντομα έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς. Ο Φιλίπ Κουτίνιο, παρά τα καλά λόγια που έχουν πει πολλοί για την αξία του, δείχνει πολύ προσγειωμένος και ζητά από όλους πίστωση χρόνου, προκειμένου να αποδώσει ακόμα καλύτερα.

«Η μετακίνηση ενός ποδοσφαιριστή από μια χώρα σε μια άλλη, μπορεί να προκαλέσει μερικά προβλήματα στον παίκτη. Απαιτείται χρόνος για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, στο νέο τρόπο ζωής, αλλά και στις συνθήκες του κάθε αγώνα. Βρίσκομαι στην Αγγλία μόλις λίγους μήνες και θεωρώ πως χρειάζομαι ακόμα χρόνο ώστε να νιώσω πως έχω προσαρμοστεί. Αν μου δοθεί ο χρόνος αυτός, όλοι θα δουν τις πραγματικές δυνατότητές μου», είπε με αυτοπεποίθηση ο Κουτίνιο.

Η εμπειρία του, τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ισπανία, θα του φανεί πολύ χρήσιμη, ώστε να ξεπεράσει τις πρώτες δύσκολες μέρες, όπως ο ίδιος παραδέχεται. «Έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ιταλία και την Ισπανία, όπου ο τρόπος παιχνιδιού μοιάζει αρκετά. Η εμπειρία μου αυτή θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ και στην Αγγλία, παρότι το ποδόσφαιρο εδώ είναι πολύ διαφορετικό. Πάντως είμαι βέβαιος πως σύντομα θα είμαι σε θέση να παίξω όπως πραγματικά μπορώ», σημείωσε ο Φιλίπ Κουτίνιο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: