Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Σούστερ: «Ένα βήμα μπροστά η Ρεάλ»

Πρόοδο έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπερντ Σούστερ στο «marca.com».

Σούστερ: «Ένα βήμα μπροστά η Ρεάλ»
Ο πρώην τεχνικός της «βασίλισσας» ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει κάνει ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τους Καταλανούς και αυτό δείχνει ότι έχει μάθει από τέτοιου είδους αγώνες.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Ατλέτικο, ο Γερμανός προπονητής υποστήριξε ότι θα είναι ένα υπέροχο ματς και θα ήθελε πολύ να το παρακολουθήσει από κοντά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερντ Σούστερ στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Marca»

Για τις τελευταίες νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ένα βήμα μπροστά στα ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, σε κάποια σημεία περισσότερο – σε άλλα λιγότερο. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και φέτος θα το πάρει πιθανότατα η Μπαρτσελόνα. Στο Κύπελλο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα βήμα μπροστά και αυτό δείχνει ότι έχει μάθει από τα Clasico».

Για την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στους δύο ισπανικούς συλλόγους:

«Είναι υπέροχη, επειδή καμία χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να έχει τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο, δύο κορυφαίους σκόρερ, προπονητές, παίκτες, ομάδες… Απολαμβάνουμε το καλύτερο πρωτάθλημα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μαδρίτης, τη Ρεάλ και την Ατλέτικο:

«Είναι ένα τρόπαιο που αν και πολλές φορές κάποιος δεν μπορεί να το κερδίσει, φαίνεται ότι δεν είναι σημαντικό, κάνει θέμα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραίος, επειδή αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ντέρμπι της Μαδρίτης, όχι ένα Clasico, και θα ήθελα πραγματικά να το δω». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: