Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στο χέρι του!

Έτσι, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, ο Άρης έχει την ευκαιρία να …τουμπάρει τον Πανθρακικό στην βαθμολογία και να ξεφύγει -έστω και οριακά- από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο χέρι του
Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο Νίκος Ψυχογιός επανήλθε σε κανονικό ρυθμό και επωφελούμενος από την διακοπή του πρωταθλήματος (υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων) θα έχει τον χρόνο να είναι έτοιμος στον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί με τον Πανθρακικό στο «Κλ. Βικελίδης».

Το ίδιο και ο Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός στόπερ ταλαιπωρείται από ελαφριάς μορφής θλάση στον δικέφαλο, έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ανδρέα Ηρακλή, έκανε μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Από εκεί και μετά, από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Διαμαντάκος, οι οποίοι ενσωματώθηκαν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων για το διεθνή φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Εσθονίας στο Άργος.

Οι τρεις νεαροί διεθνείς ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής (22/03).

Να σημειώσουμε ότι στα πλάνα που θα καταστρώσει ο Σούλης Παπαδόπουλος για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (30/03, 17:15) υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νούνο Κοέλιο και Ανδρέα Τάτου. Αμφότεροι -ως γνωστόν- δεν είχαν αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω τιμωρίας (επίσης επιστρέφει από τιμωρία και ο Νίκος Ψυχογιός).
Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση στο Ν. Ρύσιο, ενώ το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής θα γίνει διπλό με την Κ-20.

*«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Παπαδόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (21/03), στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: