Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Έκκληση για σωτηρία στον Άρη!

Βοήθεια για να βγει από το οικονομικό και αγωνιστικό αδιέξοδο ζητά από επιφανείς αρειανούς η διοίκηση της ομάδας.

Έκκληση για σωτηρία στον Άρη
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ βρίσκεται σε μια από τις κρισιμότερες καμπές της ιστορίας της και ο πρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου, Γιάννης Ψηφίδης, προσκάλεσε σε συνάντηση παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρίσκονται οι κ. Γράντας, Τσαρούχας, Ιωαννίδης, Καραμπέρης, Κάλλεν, Παπαϊωάννου, Ευγενίου, Πόππης, Γαρμπής, Γκιουλέκας, Κούης, Μπαλής, Κατσιαούνης.

Πρόθεση του Ψηφίδη είναι να ζητήσει την οικονομική βοήθεια όσων παραστούν στην συνάντηση έτσι ώστε να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα. Στόχος είναι κάθε ένας από τους παράγοντες που θα συμμετάσχουν να δώσει από ένα ποσό γύρω στις 10 χιλιάδες ευρώ.

Εκτός όμως από την απόπειρα συγκέντρωσης χρημάτων η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό τη συστράτευση ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Η σκέψη της διοίκησης, που μάλλον θα υλοποιηθεί, είναι να υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ σε όλες τις θύρες, εκτός από τα επίσημα που υπάρχει η σκέψη να είναι 20 ευρώ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: