Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Θα πάμε τον Ρούντι στο CAS»

Διατεθειμένοι να προσφύγουν ακόμα και στο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο (CAS) για την υπόθεση με τον Ρούντι Φερνάντεθ είναι οι αδελφοί Ματσίας.

«Θα πάμε τον Ρούντι στο CAS»
Τι κι αν η Ευρωλίγκα τους επέβαλε δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα, λόγω της επίθεσής τους στον Ρούντι Φερνάντεθ… Οι αδελφοί Ματσίας δεν το βάζουν κάτω! Σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας εξ αυτών, οι δύο οπαδοί της Ζαλγκίρις είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν ακόμα και στο CAS, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας πως κανείς δεν πρόκειται να τους κρατήσει μακριά από τα γήπεδα του μπάσκετ!

«Σκοπεύουμε να προσφύγουμε το CAS κατά του Ρούντι Φερνάντεθ. Μας αποκάλεσε Κομμουνιστές. Ξέρετε πόσοι συμπατριώτες μας υπέφεραν από τον Κομμουνισμό; Πόσους απέλασαν στη Σιβηρία; Γιατί ένας παίκτης να μας ταπεινώνει έτσι; Γιατί κανείς δεν λέει κάτι επ’ αυτού;», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «lrytas.lt» ένας εκ των αδελφών Ματσίας, για να προσθέσει:

«Θα προσλάβουμε έναν δικηγόρο. Αλλά η τιμωρία δεν θα είναι εφ όρου ζωής. Σκοπεύουμε να πάμε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση Ζαλγκίρις-Αναντολού Εφές αυτή την εβδομάδα. Και θα πάμε και στη Σλοβενία για να παρακολουθήσουμε το Ευρωμπάσκετ του 2013 το ερχόμενο καλοκαίρι, που συμμετέχει η εθνική ομάδα της Λιθουανίας. Ζούμε για το μπάσκετ, γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας», κατέληξε.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: