Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κρίνεται η πρόκριση για την Ουρουγουάη!

Οι επόμενοι δύο αγώνες θα είναι καθοριστικοί για την πορεία της Ουρουγουάης στον προκριματικό όμιλο της Νοτίου Αμερικής, σύμφωνα με τον Λουΐς Σουάρες.

Κρίνεται η πρόκριση για την Ουρουγουάη
Ο όμιλος της Νοτίου Αμερικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, είναι ιδιαίτερα αμφίρροπος. Η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα, Ουρουγουάη, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και οι επόμενοι αγώνες της θα κρίνουν εν πολλοίς την πρόκρισή της στα τελικά της Βραζιλίας. Αυτό πιστεύει ο Λουΐς Σουάρες, μιλώντας για τους αγώνες που ακολουθούν.

«Αντιμετωπίζουμε την Παραγουάη εντός έδρας και τη Χιλή εκτός. Από τα δύο αυτά παιχνίδια θα κριθεί η πρόκρισή μας στο Μουντιάλ. Πρέπει να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας κατάσταση και από αυτά τα παιχνίδια θα φανεί αν έχουμε πιθανότητες θα βρεθούμε στη Βραζιλία», τόνισε ο επιθετικός της Λίβερπουλ.

Αν και η Ουρουγουάη έχει σημαντικούς παίκτες, εντούτοις έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα μέχρι σήμερα. «Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Αλλά έχουμε υποπέσει σε πολλά λάθη, τα οποία μας έχουν φέρει σε αυτή τη θέση. Οι αντίπαλοί μας έχουν παίξει πολύ πιο έξυπνα από εμάς και έχουν εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες που τους έχουν παρουσιαστεί. Κάτι που δεν κάναμε εμείς», σημείωσε ο Σουάρες.

Αυτό σημαίνει πως η Ουρουγουάη παίζει το… τελευταίο της χαρτί; «Αν κάνουμε ακόμα μία ήττα, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ. Δεν θα έχουμε αποκλειστεί, αλλά θα είμαστε σε δύσκολη θέση. Στόχος μας είναι να πάρουμε απευθείας την πρόκριση για τα τελικά, χωρίς να μπούμε στη διαδικασία των μπαράζ. Μόνο αν πάρουμε το απόλυτο από τα επόμενα δύο παιχνίδια, θα μπορούμε να είμαστε κάπως πιο ήρεμοι», τόνισε ο Λουΐς Σουάρες. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: