Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κλήσεις σε απολογία χωρίς… Κατίδη!!

Τέσσερις ΠΑΕ και δύο φυσικά πρόσωπα κάλεσε σε απολογία η πειθαρχική της λίγκας, όχι όμως και τον Γιώργο Κατίδη και την ΑΕΚ, που ενδέχεται να παραπεμφθούν τελικά στην πειθαρχική της ΕΠΟ!

Κλήσεις σε απολογία χωρίς… Κατίδη!
Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε για την προσεχή Πέμπτη σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον γυμναστή της, Γ.Πήδουλα για τη συμπεριφορά του, τον Πανθρακικό και τον εκπρόσωπό του, Χ.Μαυρομμάτη επίσης για τη συμπεριφορά του, καθώς και τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Από τις κλήσεις, απουσιάζει ο Γιώργος Κατίδης και η ΑΕΚ ως συνυπεύθυνη για την πράξη του, καθώς μέχρι το απόγευμα δεν είχε κοινοποιηθεί στη διοργανώτρια η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Αν αυτό συμβεί την Τετάρτη, τότε πιθανότατα θα υπάρξει συμπληρωματική κλήση.

Το πιθανότερο για Κατίδη και ΑΕΚ, ωστόσο, είναι να παραπεμφθούν τελικά στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και όχι της λίγκας, όπως είχε γίνει και για την υπόθεση της συμπεριφοράς Κατίδη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν αυτό συμβεί, η υπόθεση του φασιστικού χαιρετισμού θα εκδικαστεί την άλλη Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 21/03/2013 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 26η Αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Γ.Πήδουλα (Γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή Γ.Πήδουλα καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Βέροια.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Πανθρακικός, Χ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου Χ.Μαυρομάτη στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Άρης.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: