Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μόνος του όσα πετύχει η τριάδα της Ρεάλ!!

Έτοιμος να ξεπεράσει την τριάδα της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει πετύχει τέσσερα γκολ λιγότερα από όσα έχουν σημειώσει οι Ρονάλντο, Μπενζεμά και Ιγκουαΐν!

Μόνος του όσα πετύχει η τριάδα της Ρεάλ!

Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο προχθεσινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο έφτασε τα 42 γκολ σε 28 αγώνες της Primera Division και βρίσκεται πολύ κοντά να ξεπεράσει τα 50 τέρματα που έφτασε την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, κοντεύει να ξεπεράσει την τριπλέτα «Ρονάλντο, Ιγκουαΐν και Μπενζεμά» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τρεις παίκτες της «βασίλισσας» πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ στην σαββατιάτικη νίκη (5-2) επί της Μαγιόρκα, έχοντας σημειώσει όλοι μαζί τη φετινή σεζόν 46 τέρματα.

Ο Μέσι είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε ένα ματς σε σχέση με τους τρεις… σωματοφύλακες των «μερένχες». Επίσης, ο Αργεντινός χαφ έχει βρει δίχτυα στα 24 από τα 28 ματς που έχει αγωνιστεί, και στα τελευταία 18 έχει δεν έχει σταματήσει να σκοράρει.

Ο μέσος όρος του αγγίζει το 1,5 γκολ ανά παιχνίδι και, σύμφωνα με την γλώσσα της στατιστικής, θα ξεπεράσει τα 50 τέρματα σε 37 παιχνίδια της περσινής σεζόν.

Από την πλευρά τους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 27 γκολ σε 27 παιχνίδια, 11 τέρματα σε 19 αγώνες ο Ιγκουαΐν και 8 σε 22 συμμετοχές ο Μπενζεμά.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε 95 εκατ. ευρώ, 13 εκατ. ευρώ και 35 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα, για τους τρεις παίκτες, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για την απόκτηση του Μέσι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: