Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Από αύριο τα σπουδαία για Βιντιάδη!

Την Πέμπτη αναμένεται τελικά στην Αθήνα ο Δημήτρης Βιντιάδης. Συνεχίζει και σήμερα τις επαφές στο Λονδίνο κι επιστρέφει έτοιμος για τη συνάντηση με Μελισσανίδη και Παππά.

Από αύριο τα σπουδαία για Βιντιάδη
Παράταση μίας μέρας παίρνει η αγωνία στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης επιστρέφει τελικά την Πέμπτη στην Αθήνα, καθώς συνεχίζει και την Τετάρτη τις επαφές του με τους συνεργάτες του στο Λονδίνο.

Ο 32χρονος εφοπλιστής, που βρίσκεται στην Αγγλία από την Κυριακή, συγκεκριμενοποιεί μαζί με τον Κιθ Χάρις και άλλα στελέχη το πλάνο για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ και τα χτήματα που θα διαθέσουν.

Από το περιβάλλον του διαρρέεται πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα είναι έτοιμος για τη συνάντηση με τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στους οποίους θα αναλύσει το πλήρες πλάνο του προσδοκώντας στην υποστήριξή τους, όχι ασφαλώς… ηθικά αλλά οικονομικά.

Πάντως μετά τη νέα καθυστέρηση στην επιστροφή του Δημήτρη Βιντιάδη στην Ελλάδα είναι αμφίβολο αν θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις πριν τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ την προσεχή Παρασκευή. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει να ακούσει ευχάριστα, έστω κι αν θα πρέπει να κάνει λίγες ακόμη μέρες υπομονή. Άλλωστε η αισιοδοξία που διαρρέεται τις τελευταίες μέρες από πλευράς Βιντιάδη μαρτυρά πως κάτι καλό υπάρχει στα σκαριά.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: