Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Αποστολίδης: «Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τοποθετήθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον Πάμπλο Γκαρσία.


Για το θέμα Γκαρσία είπε:

«Αισθάνομαι ειλικρινά λύπη και πικρία γιατί πιστεύω ότι ο Γκαρσία είναι από τους ξένους παίκτες που ήρθαν και πρόσφεραν αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά όσο κανείς άλλος. Αισθάνομαι πικρία που σταματάει μ' αυτόν τον τρόπο η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να ήταν αλλιώς.

Δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες γιατί ίσως να θεώρησε ότι θα έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα. Μένουμε λοιπόν με την πληροφόρηση της ΠΑΕ. Άποψή μου είναι ότι για όλη αυτή την ιστορία που προέκυψε με τον Γκαρσία οφείλετε η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Το πιο πιθανό να είναι μια στάση-απόφαση του ιδιοκτήτη και όχι μόνο της διοίκησης».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Αυτό που σκέφτομαι εγώ και θεωρώ ότι θα ήταν και το καλύτερο είναι να συνέχιζε μέχρι το τέλος της σεζόν και να έβγαινε να μίλαγε και να έλεγε όλα αυτά που ήθελε μετά το τέλος της σεζόν, γιατί σήμερα δεν έδωσε απαντήσεις. Σκέφτηκε ότι θα ήταν κακό για την ομάδα και τους στόχους που έχει θέσει. Ο Γκαρσία είναι ειλικρινής και το έκανε αυτό για να μη δημιουργήσει προβλήματα. Ενώ στο τέλος της σεζόν θα μπορούσε να τοποθετηθεί πλήρως».

Για το αν το θέμα του Γκαρσία δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα:

«Φοβάμαι πως ναι. Μπορεί ο ίδιος ο Γκαρσία να μη θέλει να δημιουργήσει προβλήματα αλλά το γεγονός ότι φεύγει αφήνει ερωτηματικά και είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα ασχολείται μ' αυτό και θα βάζει διάφορα πράγματα στο μυαλό του. Ελπίζω να κάνω λάθος. Θα είναι αρνητικό το να γίνεται μανούρα και φασαρία για τον λόγο που έφυγε αλλά και όλα όσα ακολούθησαν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να λειτουργήσει ήρεμα στο θέμα του Γκαρσία καθώς υπάρχει και μεγαλομέτοχος στην ομάδα:

«Η περίπτωση του Σαββίδη είναι «φοβερά» καλή για το μέλλον του συλλόγου. Όταν ήρθε είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγει και όταν βλέπεις την κατάσταση που βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες έχεις όλες τις προοπτικές να το πετύχεις.

Δεν έχω ενημερωθεί για το θέμα του Γκαρσία αλλά θεωρώ ότι μεγάλη ευθύνη έχει η διοίκηση. Όφειλε να ξέρει τους ποδοσφαιριστές και τις καταστάσεις ώστε να αποφευχθεί ένα τέτοιο περιστατικό.

Ο Γκαρσία έχει δεθεί αφάνταστα με τον κόσμο και δεν μπορείς σαν διοίκηση να περιμένεις χωρίς να κάνεις τίποτα και να τον αντιμετωπίζεις όπως κάποιον άλλον παίκτη. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει διοίκηση και το λέω με λύπη αυτό».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: