Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Φιλική νίκη για Κέρκυρα!

Φιλική νίκη με 2-1 επί της Κασσιόπης πήρε το απόγευμα της Τρίτης μια ομάδα της Κέρκυρας στον Πλάντραφο, σε ματς που ήταν περισσότερο οικογενειακό διπλό.

Φιλική νίκη για Κέρκυρα
Ο Γιάννης Παπακώστας χρησιμοποίησε μόνο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή, δίνοντας χρόνο και σε τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων (Γεωργακόπουλος, Σγούρος, Κροκίδης).

Οι Φαίακες άνοιξαν το σκορ στο 64’, όταν ο Ντινιωτάκης αξιοποίησε κάθετη μπάλα στον άξονα και με πλασέ νίκησε στον Ευθυμίου.

Η Κασσιόπη ισοφάρισε στο 69’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φούκη (χέρι Λάμπρου), για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 76’ ο Βασιλόγιαννης με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή.


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ. Παπακώστας): Στρατηλάτης, Λάμπρου, Έντερ, Κρητικός, Σκέμπης, Ηλιάδης, Μοσχάκης, Ανδρεόπουλος, Γκέσιος, Σίμωσης, Ντινιωτάκης. Έπαιξαν και οι: Αρμένης, Βασιλόγιαννης, Γεωργακόπουλος, Κροκίδης, Σγούρος (οι τρεις τελευταίοι, από την ομάδα Νέων)

ΚΑΣΣΙOΠΗ (Ρ. Μπολάνο): Ζάχος, Παναγιώτου, Βιτουλαδίτης, Θεοδωρέλλης, Σφακιανάκης, Πετρόγιαννης, Φαρούκ, Καραγιαννίδης, Πατινιώτης, Τσούκλης, Καραγιάννης. Έπαιξαν και οι: Ανυφαντής, Κονισπολιάτης, Ευθυμίου, Κόκκινος, Παπανδρέου, Κεφαλάς, Φούκης, Πελάης, Μεσημέρης, Ίσερης, Ρεκλείτης. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: