Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Το 100% για την πρόκριση»

Πανέτοιμοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση είναι οι παίκτες της ομάδας νέων του Ολυμπιακού όπως δηλώνει ο Γιάννης Παιδάκης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Το 100% για την πρόκριση»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Παιδάκη στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού

-Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έκανε σήμερα την τελευταία της προπόνηση, πριν το αυριανό ματς με την Άστον Βίλα, στο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας. Πως σου φάνηκε η εμπειρία;
Ήταν μία τεράστια εμπειρία για εμάς. Όλα είναι ιδανικά. Ο καιρός, οι συνθήκες εδώ, τα γήπεδα, όλα είναι πολύ καλά για εμάς, για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως για όλα τα παιδιά είναι μεγάλη εμπειρία και σημαντικό το ότι είμαστε εδώ.

-Ποιες οι σκέψεις σου για το αυριανό παιχνίδι με την Άστον Βίλα;
Είμαστε έτοιμοι θεωρώ. Έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις, όχι μόνο εδώ, αλλά και στην Ελλάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, στον στόχο μας. Και αυτός δεν είναι άλλος από το Final 4 του NextGen Series, στο Κόμο της Ιταλίας.

-Η Άστον Βίλα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Tον έχετε μελετήσει καλά;
Έχουμε προσπαθήσει να δούμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας. Πιστεύω ότι τον έχουμε μελετήσει καλά και θα τα καταφέρουμε. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, τον οποίο όμως πρέπει να πάρουμε, για να συνεχίσουμε στο Final 4.

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού που βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα;
Τους ευχαριστούμε θερμά που σε τέσσερα παιχνίδια για το NextGen ήταν κοντά μας, βρέθηκαν στο στάδιο Καραϊσκάκη. Πιστεύω ότι θα δώσουμε όλοι το 100% της δύναμής μας αύριο, για να πάρουμε την πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: