Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Πίτι στα ερυθρόλευκα ραντάρ!! (vids)

Ο περιφερειακός επιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο και συμπαίκτης του γιου του Μίτσελ, Πίτι, απασχολεί τον τεχνικό του Ολυμπιακού και ενώ το όνομά του έχει μπει στην ερυθρόλευκη λίστα.
Στα 31 του ο Φρανσίσκο Μεδίνα Λούνα ή αλλιώς Πίτι αγωνίζεται μαζί με τον γιο του Μίτσελ, Άντριαν, στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει αριστερά και δεξιά στον άξονα, δεκάρι αλλά και περιφερειακός επιθετικός. To συμβόλαιό του με τον σύλλογό του εκπνέει μάλιστα στις 30.06.2013 και ενώ μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του στην Ράγιο.
Ο Πίτι που έχει αρκετά μεσοεπιθετικά χαρίσματα είναι ένας ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με πληροφορίες που αλίευσε το Gazzetta.gr από την Ισπανία έχει τεθεί προς συζήτηση στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των Πειραιωτών ξέρει πολύ καλά τον παίκτη και του αρέσει ιδιαίτερα. Παράλληλα το κόστος της μεταγραφής του Πίτι δεν είναι πολύ μεγάλο.
Φέτος ο Ισπανός παίκτης έχει με την φανέλα της Ράγιο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν 11 γκολ και 2 ασίστ σε 26 συμμετοχές. Τα 3 από τα τέρματά του έχουν μπει με πέναλτι ενώ 8 παίκτες τον ξεπερνούν σε τέρματα στην κατηγορία. Ο Πίτι με ύψος 1.74 μ. βρίσκεται από το 2007 στην ομάδα της Ράγιο Βαγιεκάνο ενώ δεν έχει βγει ποτέ εκτός Ισπανίας.
Κατά τα άλλα το βράδυ της Τρίτης υπήρξε και σενάριο για τον Λεονάρντο και τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ που αγωνίζεται πια στην κορεάτικη Jeonbuk Hyundai Motors. Δεν φαίνονται πάντως να υφίστανται ουσιαστικές πιθανότητες να ασχοληθούν οι Πειραιώτες με τον Βραζιλιάνο που παλαιότερα τους είχε προταθεί.
Δείτε τον Πίτι εν δράσει παρακάτω:





πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: