Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Περιμένουν στη γωνία στον Αστέρα!

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη θα απασχολήσει πιο έντονα τις επόμενες μέρες τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοί ψάχνουν το κατάλληλο τάιμινγκ για διαπραγμάτευση.

Περιμένουν στη γωνία στον Αστέρα
Την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να διαπραγματευτούν με τον Σάκη Τσιώλη την ανανέωση της συνεργασίας του περιμένουν στον Αστέρα Τρίπολης.

Το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού λήγει στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του.

Οι Αρκάδες ψάχνουν τον τρόπο που θα προσεγγίσουν τον 54χρονο κόουτς, ώστε να τον πείσουν για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να στραβώσει κάτι από τη δική τους πλευρά στους όλους χειρισμούς του θέματος.

Ο Τσιώλης έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο έχει φέρει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει – μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ - το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ίσως αυτό να είναι το κίνητρό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να αποφασίσει να συνεχίσει στον «κυανοκίτρινο» πάγκο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, εφόσον δεν αλλάξει ο κορμός της και σε αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο το θέμα του προπονητή. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: