Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τίτλους με την εθνική του θέλει ο Λαμ!

Τη φιλοδοξία του να κατακτήσει με την εθνική Γερμανίας το Μουντιάλ του 2014, εξέφρασε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της πατρίδας του ο Φίλιπ Λαμ.

Τίτλους με την εθνική του θέλει ο Λαμ
Είναι ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας και ένας από τους παίκτες – σύμβολα της ομάδας. Ο Φίλιπ Λαμ, ο πολύπειρος ακραίος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, μίλησε στην ιστοσελίδα της γερμανικής Ομοσπονδίας για τους στόχους της εθνικής του στο επόμενο Μουντιάλ και φάνηκε πολύ αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος.

«Λαμβάνοντας υπόψη τόσο την ιστορία και την παράδοση της Γερμανίας, όσο και τους παίκτες που απαρτίζουν την εθνική μας, θεωρώ πως δεν είναι δυνατόν να συμμετάσχουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας χωρίς να θέσουμε τον υψηλότερο δυνατό στόχο. Με άλλα λόγια, πρέπει να αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε τον παγκόσμιο τίτλο», τόνισε ο Λαμ.

Ο ανταγωνισμός, ωστόσο, θα είναι σκληρός. Ο αρχηγός της Γερμανίας δείχνει να το γνωρίζει αυτό, αλλά έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του. «Ασφαλώς οι ομάδες που θα βρεθούν στα τελικά θα είναι ισχυρές. Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο, να κατακτήσεις ένα τέτοιο τρόπαιο. Αλλά είμαι από τη φύση μου φιλόδοξος. Όπως φιλόδοξη είναι και η εθνική μου, με την οποία ονειρεύομαι να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Οι δυνατότητες υπάρχουν», σημείωσε ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Λαμ, πάντως, δείχνει να είναι πολύ προσγειωμένος. «Βεβαίως, για να πραγματοποιηθούν οι φιλοδοξίες μου, θα πρέπει να προκριθούμε, πρώτα, στα τελικά. Για αυτό στο μυαλό μας είναι οι αμέσως επόμενες υποχρεώσεις, οι οποίες θα μας… σφραγίσουν το εισιτήριο για τη Βραζιλία. Μόλις γίνει αυτό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη πρόκληση, που λέγεται κατάκτηση του Μουντιάλ», τόνισε με έμφαση ο Φίλιπ Λαμ.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: