Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

H Tζούλια, το μαλακισμένο και το ...παπαδαριό!!

Τρελαμένος ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον sportdog για την υποκρισία στο θέμα Κατίδη. Τι σχέση μπορεί να έχει η Τζούλια με τους δονητές της; Σχόλιο και για το θέμα της Κύπρου! Ο Κατίδης είναι ένα χαζό παιδάκι, έκανε μία μαλακία και έπεσαν όλοι να τον φάνε. Μέχρι και η Τζούλια Αλεξανδράτου έβγαλε χολή για τον Κατίδη. Η Τζούλια που μπορεί να αναπτύξει έναν υπέροχο λόγο όσον αφορά τους δονητές ή τη χρήση ενός μπουκαλιού σαμπάνιας, μέχρι κι αυτή μίλησε για τον Κατίδη. Ντροπή και αίσχος σε όλους τους υποκριτές, που έβγαλαν όλη τη χολή σε ένα μαλακισμένο παιδάκι. Μαλακισμένο μεν, αλλά παιδάκι.
Για πόσα πράγματα που έκαναν όταν ήταν 18-20 ετών δεν έχουν μετανιώσει όλοι αυτοί που τον κατηγορούν; Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει την ψυχοσύνθεση ενός 20χρονου; Η τιμωρία του θα έπρεπε να ήταν επί έξι μήνες να κάνει πέντε ώρες την ημέρα μαθήματα ιστορίας και όχι ο δια βίου αποκλεισμός από τις εθνικές ομάδες. Καλά που δεν τον κρέμασαν στην πλατεία Συντάγματος!
Σε μία Ελλάδα που έχει 500 χιλ. ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που σε κάθε καφενείο ζητάει έναν Παπαδόπουλο για να φτιάξει τα πράγματα, ξαφνικά ταράχτηκαν όλοι από την κίνηση του Κατίδη. Και είχαν το θράσος τα πολιτικά κόμματα, οι μεγαλύτεροι ψεύτες που υπάρχουν δηλαδή, να μιλήσουν για τον Κατίδη και να βγάλουν ανακοινώσεις. Όσοι έχουμε παιδιά, ας βάλουμε στη θέση του Κατίδη το δικό μας παιδί και να δούμε τι θα λέμε μετά...
Άλλοι άνθρωποι είναι στην Κύπρο;
Τελικά όλοι οι πολιτικοί στην Ελλάδα πρέπει να φοράνε τα παντελόνια του κοντού... Που ορκιζόταν ότι δεν μούντζωσε και πήγαν να τον υπερασπιστούν με δεδομένο ότι μούντζωσε! Δεν ξέρω αν οι Κύπριοι μας βάζουν τα γυαλιά, αλλά είδα τον κόσμο που ήταν μαζεμένος έξω από την κυπριακή Βουλή, πριν πάρουν την απόφαση ελευθερία ή θάνατος και δεν είδα πουθενά να υπάρχουν ΜΑΤ, κουκουλοφόροι ή χημικά. Και σκέφτομαι: εκεί είναι άλλοι άνθρωποι; Εδώ βγαίνουν οι συνταξιούχοι στο δρόμο για να διαδηλώσουν και τους πλακώνουν στα χημικά.
Επίσης οι παπάδες στην Κύπρο είπαν πως η περιουσία της εκκλησία της Κύπρου είναι στη διάθεση λαού. Εδώ το είπαν ποτέ αυτό οι παπάδες; Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί ποτέ πολιτικός δεν λέει αλήθεια. Τα κανάλια στην Ελλάδα πάνε να μας κάνουν σαν τη Βόρεια Κορέα: δείχνουν το καρναβάλι και όλα πλάνε καλά, μία και αυτή είναι και η απόφαση του ΕΣΡ. Να μην δείχνουν εικόνες εξαθλίωσης, δηλαδή. Ο Θεός να βάλει το χεράκι του...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: