Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μπέγκοβιτς ο περιζήτητος!

Η... μισή Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως έχει γοητευτεί από τις ικανότητες του Ασμίρ Μπέγκοβιτς, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Βόσνιο τερματοφύλακα.

Μπέγκοβιτς ο περιζήτητος
Οι επίδοξοι μνηστήρες του 25χρονου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να «ξηλωθούν», αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αφού η Στόουκ αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο Μπέγκοβιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ζητά εγγυήσεις πως στην ομάδα που θα πάει θα έχει θέση βασικού.

Έτσι, η προοπτική της Άρσεναλ ίσως φαντάζει πιο δελεαστική καθώς ακούγεται έντονα πως ο Σέζνι θα αντικατασταθεί από τον Αρσέν Βενγκέρ στο τέλος της σεζόν, παρότι ο ίδιος ο Πολωνός το διαψεύδει.

Όσο για τη Γιουνάιτεντ, ο Ντε Χέα απολαμβάνει προς το παρόν τη στήριξη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η θέση του στους «κόκκινους διαβόλους» έμοιαζε παραπάνω από επισφαλής, εξαιτίας των απανωτών λαθών στα οποία είχε υποπέσει.

Τέλος, η Τσέλσι μάλλον φαίνεται να έχει τις λιγότερες προοπτικές για να αποκτήσει τον Βόσνιο, αφού δύσκολα θα μπορέσει να του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής, δεδομένης της παρουσίας του Τσεχ.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: