Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Παντζιαράς: «Κάθε σοβαρός προπονητής θα ήθελε να μείνει»

Για την καλή πορεία που διαγράφει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στη φετινή Football League 2, αλλά και για το αν θέλει να παραμείνει στο "τιμόνι" της ομάδας, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παντζιαράς.

Για το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, είπε: «Ο βασικός μας στόχος ήταν η άνοδος. Από την στιγμή που είμαστε από την αρχή πρωτοπόροι θέλουμε να τελειώσουμε έτσι. Η αναγνώριση από όλους, νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο για όλους μας. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Αυτό είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει στο τέλος της φετινής σεζόν, όλα αυτά θα τα κοιτάξουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουμε με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτά δεν είναι πράγματα που τα αποφασίζει ο προπονητής έτσι και αλλιώς. Θα συζητήσουμε στο τέλος και αυτό. Κάθε σοβαρός προπονητής θα ήθελε να μείνει στον Απόλλωνα, είναι μία μεγάλη ομάδα και θα ήταν χαρά Θεού για κάθε προπονητή να δουλέψει σε αυτή την ομάδα».

Ενώ αναφερόμενος στην απόχώρηση Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Η αίσθηση που έχω είναι ότι υπάρχει ένα θέμα οικογενειακό στον ΠΑΟΚ. Αλλά όταν το πρόβλημα είναι το αν ο προπονητής θα είναι ο απόλυτος άρχοντας στα αποδυτήρια, τότε πραγματικά το πρόβλημα αυτό γιγαντώνεται. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει επακριβώς βέβαια».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: