Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μνημόνιο αγάπης «Σάλπι»-ΠΑΟΚ!!

Μπορεί στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, όμως μια άλλη σημαία της ομάδας παραμένει στον ιστό της αποδεικνύοντας την αγάπη της για τον σύλλογο.

Μνημόνιο αγάπης «Σάλπι»-ΠΑΟΚ!
Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος προκειμένου να κάνει εφικτή την ανανέωση της συνεργασίας του με την αγαπημένη του ομάδα έβαλε μπόλικο νερό στο κρασί του στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει να λαμβάνει από την περσινή χρονιά 900 χιλιάδες ευρώ, ενώ για τη φετινή και την επόμενη χρονιά άλλα 1,6 εκατομμύρια, σύνολο 2,5 εκατομμύρια.

Με βάση τη νέα συμφωνία τα χρήματα αυτά ο Σαλπιγγίδης θα τα πάρει μέχρι το καλοκαίρι του 2017, δηλαδή θα παραγραφούν τα περσινά χρέη προς τον παίκτη, ενώ η ετήσια αμοιβή του για τις επόμενες τέσσερις σεζόν θα πέσει στις 550 με 600 χιλιάδες ευρώ.

Έτσι και οι δύο πλευρές έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους καθώς ο μεν ποδοσφαιριστής υποχώρησε στο οικονομικό σκέλος, ενώ η ΠΑΕ προσέφερε και πολλά χρήματα και πολυετές συμβόλαιο στον Σαλπιγγίδη.
Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως ήδη υπάρχει συμφωνία για την ανάληψη θέσης μάνατζερ από τον «Σάλπι» μετά το 2017. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: