Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Σο έβρισε τον Ζέκα, αλλά…!

Ένταση υπήρξε στην ανάπαυλα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανάμεσα στους Σό και Ζέκα, με τους δύο παίκτες να δίνουν τελικά τα χέρια πριν ξαναβγεί το «τριφύλλι» στον αγωνιστικό χώρο για το β’ μέρος.

Ο Σο έβρισε τον Ζέκα, αλλά…
Επεισόδιο μεγάλης έκτασης το οποίο εκτονώθηκε μετά από λίγο, σημειώθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στην ανάπαυλα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σο ήταν έξαλλος με την αποβολή του και μόλις είδε τον Ζέκα τα έβαλε με αυτόν επειδή η πρώτη του κίτρινη οφείλονταν σε λάθος του Πορτογάλου στη μεσαία γραμμή.

Ο Ζέκα αντέδρασε με τους δύο τους να ανταλλάζουν… γαλλικά και τον Πίντο να παίρνει το μέρος του συμπατριώτη του λέγοντας στον Σενεγαλέζο πως φωνάζει μονίμως και αυτό αποπροσανατολίζει την ομάδα. Ο Σο άρχισε να πετάει πράγματα και να συνεχίζει να ωρύεται για την συγκεκριμένη φάση με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση για να ηρεμήσουν όλοι αφού ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βγει να παίξει ακόμη ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Και αυτό έγινε τελικά, με τους δύο παίκτες να δίνουν τα χέρια και τον αμυντικό μέσο να ηρεμεί για το καλό της ομάδας.

Το θέμα θεωρείται λήξαν αφού και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν συνέβη το παραμικρό παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και θα μπορούσε να αναθερμανθεί η κατάσταση... πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: