Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ίσκο: «Δίπλα τους μαθαίνω πολλά»

Κάθε φορά που ο Φρανθίσκο Ίσκο της Μάλαγα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας είναι και μία σημαντική εμπειρία για τον ίδιο, όπως τόνισε και ο παίκτης σε δηλώσεις του.

Ίσκο: «Δίπλα τους μαθαίνω πολλά»
Οι τελευταίες σπουδαίες εμφανίσεις του Φρανθίσκο Ίσκο με τη φανέλα της Μάλαγα δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο οποίος κάλεσε τον 20χρονο χαφ στην αποστολή των «φούριας ρόχας» για τα επερχόμενα ματς με Φινλανδία και Γαλλία.

«Είχα κληθεί και στο τελευταίο φιλικό, αλλά αυτή η κλήση για τα επερχόμενα ματς απέναντι στη Φινλανδία και την Γαλλία και την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014», είπε αρχικά ο μέσος της Μάλαγα.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και στα πόσα πράγματα μπορεί να μάθει ένας ποδοσφαιριστής που είναι μικρός σε ηλικία αν έχει δίπλα του τόσους σπουδαίους συμπαίκτες:

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στις αποστολές της εθνικής Ισπανίας μαθαίνω πολλά πράγματα, αφού αυτή αποτελείται από σημαντικούς ποδοσφαιριστές». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: