Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Μόνο η ομάδα μου και η Εθνική»

Αποκλειστικά στη SKODA Ξάνθη και στην Εθνική ομάδα βρίσκεται το μυαλό του Γιούρι Λοντίγκιν και όχι τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του, όπως αποκαλύπτει στη «SportDay».

«Μόνο η ομάδα μου και η Εθνική»
Ο νεαρός τερματοφύλακας της SKODA Ξάνθης θα μπορούσε να αγωνιστεί τόσο με τη «γαλανόλευκη» όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρωσίας, όμως ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως μόνο Ελλάδα θα μπορούσε να διαλέξει.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «SportDay»:

«Ομολογώ ότι πιο πολύ έτρεφα ελπίδα για τις προηγούμενες κλήσεις της Εθνικής Ανδρών, στο φιλικό με την Ελβετία, παρά τώρα, αλλά μερικά πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Η αρραβωνιαστικιά μου έβλεπε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σάντος και μου φώναξε έκπληκτη: "Σε κάλεσε". Ήταν πολύ χαρμόσυνο το όλο σκηνικό»!

Για την απόφασή του να προτιμήσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και όχι της Ρωσίας:
«Πάλι Ελλάδα θα διάλεγα! Εδώ μεγάλωσα, εδώ μένω, εδώ ζω», εξηγεί.

Για το πρότυπό του:
«Ο Κασίγιας. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πρότυπο για κάθε τερματοφύλακα, γιατί ξεκίνησε από πολύ μικρός σε υψηλό επίπεδο και χρόνο με τον χρόνο εξέλιξε τον εαυτό του».

Για την πρώτη του εμπειρία στην Εθνική ομάδα:
«Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα η παρουσία μου σε αυτή την αποστολή, γιατί θα νιώσω στο πετσί μου τι εστί Εθνική ομάδα σε μια προετοιμασία τέτοιων αγώνων. Θεωρώ ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή μια τέτοια εμπειρία. Εδώ όμως δεν είμαι για να κοιτάω τον εαυτό μου, εδώ είμαι για να κοιτάω μόνο την ομάδα και αυτό θα κάνω».

Για τα σενάρια περί μεταγραφής του:
«Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου και η Εθνική. Το μέλλον μου ταυτίζεται επίσης με την Ξάνθη και από κει και πέρα αν είναι να έρθει κάτι, θα το δούμε όταν έρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: