Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Χατζάρας: «Ο κόσμος και το βάρος της φανέλας επηρεάζουν τους παίκτες»

Ο πρώην προπονητής της Νίκης βόλου και γνωστός από το πέρασμά του από τον Άρη, Γιώργος Χαρζάρας, φιλοξενήθηκε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα". Ο έμπειρος κόουτς μίλησε για την Football league, τον Άρη, αλλά και για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την Football league:

Ο κ. Χατζάρας αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Football league, λέγοντας πως απαρτίζεται από ανταγωνιστικές και ιστορικές ομάδες με βαριά φανέλα και όνομα. Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως οι σύλλογοι που είναι οικονομικά και αγωνιστικά τακτοποιημένοι, έχουν το πλεονέκτημα για την άνοδο.

Για τον Ηρακλή:

Ο έμπειρος τεχνικός, αναφέρθηκε και στον Ηρακλή, καθώς έστω και για λίγο έκατσε στον πάγκο της ομάδας. Ο κ. Χατζάρας χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη του Γηραιού κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, όπως επίσης ότι ο Ηρακλής είναι ομάδα έδρας. Στη συνέχεια αιτιολόγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν είναι τόσο καλή εντός έδρας λέγοντας, πως η πίεση του κόσμου, το βάρος της φανέλας και ο κακός αγωνιστικός χώρος, επηρεάζουν την απόδοση των παικτών. Τέλος, έκλεισε το θέμα του Ηρακλή τονίζοντας πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα θα διεκδικήσει την απευθείας άνοδο.

Για τον Άρη:

Βέβαια ο κ. Χατζάρας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Άρη. Ο τεχνικός από την Βέροια δήλωσε πως, ο Άρης έχει απ τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία και οτί αυτό ευθύνεται για την θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Επίσης τόνισε χρυσή ευκαιρία για τον Άρη να κερδίσει τον Πανθρακικό, ώστε να τον βάλει από κάτω στην βαθμολογία. Τελικά, έκλεισε το θέμα του Άρη λέγοντας πως πρέπει οπωσδήποτε να κάνει μια εκτός έδρας νίκη, ώστε να καταφέρει να σωθεί, καθώς πολύ δύσκολα μια ομάδα παραμένει στην κατηγορία χωρίς διπλό. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: