Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πρίντεζης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Βέβαιος ότι αν ο Ολυμπιακός πιάσει την απόδοση που μπορεί, θα πάρει την πρόκριση στο Final-4, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη επί της Εφές.

Πρίντεζης: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»
Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά με την Εφές αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του αγώνα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και τόνισε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των «ερυθρολεύκων».

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί το δεύτερο ματς κρύβει παγίδες. Η Εφές θα τα έδινε όλα για όλα γιατί το 2-0 δύσκολα ανατρέπεται. Τώρα έρχεται το ματς στην Τουρκία εκεί όπου η Εφές είναι άλλη ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε προκριθεί.Πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από μας. Με συγκέντρωση και επιβολή του ρυθμού μας μπορούμε αλλά δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Αν χάσουμε ένα παιχνίδι μετά θα τους βάλουμε στην διαδικασία να τα δώσουν όλα για να πάνε σε πέμπτο ματς».

Για το διάστημα που ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε καλά, πρόσθεσε: «Υπάρχει προγραμματισμός και γίνεται εξαιρετική δουλειά και είμαστε τυχεροί που έχουμε προπονητή και γυμναστή που δουλεύουν με τόση μεθοδικότητα. Τώρα είναι οι τελικοί και ξέραμε ότι τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, πρέπει να κερδίζει, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες».

Για την Εφές, σχολίασε: «Δεν είναι κακή. Είναι ομάδα που αν βρει ρυθμό μπορεί να σε σκοτώσει. Έχει ταλέντα και παίκτες. Παίξαμε εμείς μεγάλο ρόλο στο να εμφανιστεί έτσι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: