Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Κράξιμο» από τον Ερασιτέχνη!!

Ανακοίνωση με την οποία «κράζει» την ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ο Ερασιτέχνης της πατρινής ομάδας, με αφορμή τα όσα αναγράφονται στις τελευταίες ανακοινώσεις του συλλόγου.

«Κράξιμο» από τον Ερασιτέχνη

Μέσα από δική της ανακοίνωση η ερασιτεχνική καλεί του υπεύθυνους να κατανοήσουν ότι κανείς δεν είναι παραπάνω από τον σύλλογο και δεν επιτρέπεται να τον διασύρει, καθώς ανήκει μόνο στον λαό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε στις εφημερίδες και σε διάφορες ιστοσελίδες ανακοινώσεις που έγιναν από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 2005 και μάλιστα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της. Οι ανακοινώσεις αυτές, ανεξάρτητα από ποιον γράφονται και σε βάρος τίνος απευθύνονται, με το περιφρονητικό και σεξιστικό ύφος που τις διέπει, πέραν του γεγονότος ότι αποτελούν παράβαση του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, με συνέπεια την πιθανότητα μίας εκ νέου τιμωρίας της ομάδας, αποδυναμώνουν ακόμη περισσότερο το γόητρο και το κύρος της Παναχαϊκής που ήδη έχει τρωθεί από σειρά παρόμοιων ενεργειών της ΠΑΕ τα προηγούμενα έτη.

Καλούμε οποιονδήποτε εκδίδει εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ τις ανακοινώσεις (μολονότι ο κοινός νους αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο συντάκτης τους) να σεβαστεί την ιστορία της Παναχαϊκής, να ασχοληθεί με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδος και την αποκατάσταση του κύρους της στον χώρο του ποδοσφαίρου και να παύσει να ασχολείται με τον εγκωμιασμό ρίψης γιαουρτιών και με τα εσώρουχα των προσωπικών αντιπάλων του οποιουδήποτε (εμφανούς ή αφανούς) στελέχους της ΠΑΕ. Κύριοι της ΠΑΕ, το φίλαθλο κοινό δεν αντέχει άλλο να αποτελούν είδηση οι προσωπικές αντεγκλήσεις των στελεχών σας με οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.Η Παναχαϊκη δεν είναι, ούτε και θα γίνει ποτέ κτήμα σας, όσες ανακοινώσεις και αν εκδώσετε, όσους και αν βρίσετε, όσους και αν λοιδωρήσετε. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα της Παναχαϊκής κάτω από τέτοιες άθλιες ανακοινώσεις.

Η Παναχαϊκή δεν σας ανήκει, δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει μόνο στον Λαό της. Μη στερείτε λοιπόν την χαρά από τον Λαό της να απολαύσει την ομάδα του. Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο γιατί τον έδιωξε η συμπεριφορά σας, ούτε θα ξαναγυρίσει όσο επιμένετε στην καταστροφική για την ομάδα τακτική σας. Ελεος, εξουθενωθήκαμε. Για μια ακόμη φορά παρακαλούμε την (απρόσωπη;) ιδιοκτησία, τους (γνωστούς) νομικούς της συμβούλους, τους (γνωστούς) ομιλούντες για λογαριασμό της, ή έστω αυτόν που όλοι γνωρίζουμε: Αδειάστε μας τη γωνιά. Φύγετε για να σταματήσει ο κατήφορος. Η Παναχαϊκή δεν είναι εμπόρευμα, είναι Ιδέα και δεν έχετε δικαίωμα να την διασύρετε με τέτοιου είδους αθλιότητες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: