Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Ψήφο» εμπιστοσύνης στον Γκόγκιτς!!

Παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες περί απομάκρυνσης του Σίνισα Γκόγκιτς από τον πάγκο του Εργοτέλη, η διοίκηση στηρίζει τον Σερβοκύπριο τεχνικό.

«Ψήφο» εμπιστοσύνης στον Γκόγκιτς
Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Εργοτέλη μπορεί να είχαν δημιουργήσει τριγμούς στην ομάδα και οι φήμες να ήθελαν τον Σίνισα Γκόγκιτς να απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Η διοίκηση των Κρητικών είχε συνάντηση με τον Σερβοκύρπιο τεχνικό, όπου και διευθετήθηκαν κάποια θέματα που είχαν προκύψει και τις δύο πλευρές να συνεχίζουν κανονικά την κοινή τους πορεία.

Μάλιστα οι διοίκηση του Εργοτέλη έδειξε ότι εμπιστεύεται απόλυτα τον Γκόγκιτς και τον στηρίζει ενόψει των κρίσιμων τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Football League.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι η συγκεκριμένη στήριξη θα συνεχίσει να υφίσταται σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να νικήσει τον Πανσερραϊκό στην προσεχή αναμέτρηση. Μένει να δούμε πώς θα έρθουν τα πράγματα στο μέλλον μεταξύ του Γκόγκιτς και του Εργοτέλη. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: