Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δώνης: «Με εμπιστεύεται η διοίκηση»

Το αίσθημα της εμπιστοσύνης νιώθει από την πλευρά της διοίκησης ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως όσα έχουν ακουστεί για το συμβόλαιο του είναι ψέμματα.

Δώνης: «Με εμπιστεύεται η διοίκηση»
Ακλόνητος παραμένει ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη από την πλευρά της διοίκησης και συνεχίζει να δουλεύει προκειμένου ο «Δικέφαλος του Βορρά» να φτάσει στους στόχους του.

Διαβάστε όσα είπε στον «ΣΚΑΪ» ο Γιώργος Δώνης:

Για τη δική του δουλειά:
«Η δική μας δουλειά είναι λίγο περίεργη γιατί πρέπει να τη βγάλουν κάποιοι άλλοι. Οι ποδοσφαιριστές δηλαδή. Δεν εξαρτάται δηλαδή μόνο από τον προπονητή και δεν ξέρει και το διάστημα που θα βγει η δουλειά του. Όποιος προσπαθεί, όποιος έχει τη γνώση, γιατί είναι ένας συνδυασμός το πως θα τη μεταφέρεις τη γνώση , πως θα προπονήσεις, το ψυχολογικό και άλλα. Είναι ένα σύνθετο κομμάτι για το πώς θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και προς αυτόν συγκεκριμένα: «Η πίεση στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει. Πολλές φορές δεν πρέπει να αγχώνονται οι άλλοι για μένα γιατί εγώ δεν αγχώνομαι για τον εαυτό μου. Στο θέμα της δουλειάς, ο κάθε προπονητής έχει άγχος. Σενάρια πάντα θα υπάρχουν. Δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο τι έκανε ο κάθε προπονητής ή παίκτης για το συμβόλαιο του. Νιώθω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, στη δουλειά μου, όχι μόνο για τους στόχους του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, αλλά και στην ανάπτυξη παικτών. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν ειπωθεί για το συμβόλαιο μου και είναι ψέματα».

Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και τα ονόματα που ήδη ακούγονται όπως αυτό του Ανελκά: «Το να μπούμε στην ονοματολογία που θα γίνεται ένα πανικός αυτό το διάστημα, για τον Ανελκά ή για άλλους δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε το δικό μας πλάνο. Είναι ένας συνδυασμός έμπειρων παικτών, έχουμε και σταρ αλλά όχι και να κολλήσουν τα τελευταίας τους ποδοσφαιρικά ένσημα. Ο ίδιος ο Ανελκά δύσκολα θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ».

Για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχουμε δύο παιχνίδια πολύ δύσκολα. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, έμπειρη, έχει τον ίδιο κορμό εδώ και δύο χρόνια, με ποδοσφαιριστές που μπορεί να είναι ξένοι αλλά έχουν ποιότητα. Περιμένουμε δύο δύσκολα παιχνίδια .Θέλουμε να νικήσουμε στην έδρα μας με μηδέν παθητικό και μετά θα δούμε και τη ρεβάνς».

Για τους στόχους της ομάδας: «Εδώ που έχουμε φτάσει είναι πολύ βασικό να πάμε με μία διαφορά στα πλέι οφ και να μπορέσουμε να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Η δική μας ομάδα είχε κάποιους στόχους από την αρχή, τα πράγματα στην πορεία διαφοροποιήθηκαν προς το καλύτερο. Όταν είσαι προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα οι στόχοι είναι αντίστοιχα μεγάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: