Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Στο… μυαλό του Δέλλα!!

Η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς «τελικού» ενόψει Πανθρακικού, με τον Τραϊανό Δέλλα να δείχνει την προτίμησή του στο 4-4-2 με ρόμβο. Δείτε ποιους παίκτες προορίζει για βασικούς και τι τους ζήτησε.

Στο… μυαλό του Δέλλα
Να αλλάξει πολλά μέσα σε λίγες ημέρες δεν προλαβαίνει. Ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας προσπαθεί να δώσει το δικό του στίγμα για τον «τελικό» της ΑΕΚ την Κυριακή κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» έδειξε πως θέλει να επαναφέρει το 4-4-2 με ρόμβο, όντας η πρώτη του επιλογή. Και με βάση αυτό διεξήχθη η προπόνηση της Παρασκευής.

Κάτω από την εστία παρέταξε τον Αραμπατζή (απόντος του τραυματία Κωνσταντόπουλου). Δεξί μπακ τοποθέτησε τον Βλάχο, αριστερά τον Τσουμάγκα και τους Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή ως στόπερ. Μοναδικός «κόφτης» στον ρόμβο ήταν ο Μητρόπουλος, με τον Φέτση ως δεξί χαφ, τον Γκερέιρο αριστερό και σε ρόλο «δεκαριού» τον Ανακόγλου. Το δίδυμο στην επίθεση αποτελούταν από τους Φούντα και Πετρόπουλο.

Προτού αρχίσει το πρόγραμμα της Παρασκευής, είχε και μια μικρή ομιλία προς τους παίκτες, θέλοντας να τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους.

«Θέλω ένταση, θέλω πάθος! Ο κόσμος περιμένει τη νίκη και πρέπει να μπούμε με πάθος. Ο τρόπος που θα μπούμε στο παιχνίδι ίσως κρίνει την εξέλιξη του. Στο γήπεδο μας παίζουμε θα μπούμε δυνατά».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: