Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Συνεχίζει στο ίδιο μοντέλο η Μίλαν!!

Την επιλογή της διοίκησης της Μίλαν να περιορίσει τις δαπάνες, χωρίς να μειώσει την ποιότητα της ομάδας, υπερασπίστηκε η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, σε συνέντευξή της.

Συνεχίζει στο ίδιο μοντέλο η Μίλαν
Μετά από πολλά χρόνια, κατά τα οποία δαπανούσε τεράστια ποσά, η Μίλαν περιόρισε τα έξοδά της, πουλώντας τους καλύτερους παίκτες της στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ποντάροντας, παράλληλα, σε νέους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αγόρασε ξοδεύοντας μικρά ποσά. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε να βελτιώσει, τόσο την απόδοσή της, όσο και τη βαθμολογική συγκομιδή της, αποδεικνύοντας πως ο δρόμος που ακολούθησε ήταν ο σωστός. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή της στη «Gazzetta dello sport» η κόρη του προέδρου των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα.

«Βλέποντας τον ετήσιο ισολογισμό της ομάδας, αλλά και την βαθμολογική της θέση, μία σκέψη έρχεται στο μυαλό μου. Πως η απόφασή μας να περιορίσουμε τα έξοδα, ποντάροντας σε νέους, αλλά ικανούς παίκτες, ήταν σωστή. Καταφέραμε να περιορίσουμε τις δαπάνες, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα του ρόστερ μας. Για να πω την αλήθεια, νομίζω πως ποιοτικά είμαστε καλύτεροι από πέρσι», τόνισε η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Μίλαν.

Αυτό σημαίνει πως η ίδια πολιτική θα ακολουθηθεί και στο μέλλον. «Στόχος της ομάδας, από εδώ και στο εξής, είναι να δημιουργούμε τους παίκτες και όχι να τους αγοράζουμε. Με τον τρόπο αυτό η Μίλαν θα διατηρήσει την αγωνιστική της ταυτότητα, κάτι που θέλει ο κόσμος, αλλά θα παραμείνει, παράλληλα, οικονομικά υγιής. Ο κίνδυνος χρεωκοπίας, ο οποίος υπάρχει σε άλλες ομάδες, δεν πρόκειται να μας αγγίξει. Αυτή είναι μια υπόσχεση που δίνω στους οπαδούς μας, όπως και το ότι η Μίλαν θα συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους, τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη», σημείωσε ο η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: