Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Ας έρθει να υπογράψει όποτε θέλει»

Απόλυτα ελεύθερος είναι ο Αντόνιο Ντι Νατάλε να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουντινέζε. Αυτό δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου, Φαμπρίτσιο Λαρίνι.

«Ας έρθει να υπογράψει όποτε θέλει»
Πλησιάζει τα 36 του χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς του Καμπιονάτο. Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε μοιάζει με το καλό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και καλύτερος. Τόσο που, ακόμα και σε αυτή την ηλικία, η διοίκηση της Ουντινέζε είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Φαμπρίτσιο Λαρίνι, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της πόλης της Πάρμα.

«Οι σχέσεις του Ντι Νατάλε με τη διοίκηση είναι άψογες. Οι δεσμοί που μας ενώνουν με τον παίκτη είναι ιδιαίτεροι. Για εμάς ο Αντόνιο είναι και θα παραμείνει για πάντα, μέλος της Ουντινέζε», είπε αρχικά ο παράγοντας της ομάδας.

Από τα λόγια του γίνεται αντιληπτό πως η ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου επιθετικού δεν αποτελεί πρόβλημα για την Ουντινέζε. «Εμείς ούτε που ασχολούμαστε με αυτό. Ο ίδιος ο Τοτό θα αποφασίσει το μέλλον του, εμείς δεν πρόκειται να τον επηρεάσουμε. Αν αποφασίσει πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει μαζί μας, τότε υπογράφουμε το νέο συμβόλαιο την ίδια στιγμή. Μπορεί να έρθει όποτε θέλει στα γραφεία μας και να υπογράψει για όσα χρόνια θέλει. Από εκείνον εξαρτάται», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Λαρίνι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: