Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πάει Ρωσία ο Κυριάκος!(;)

Νέα πρόταση για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι έτοιμη να καταθέσει η Ζενίτ, με τον παίκτη αυτή τη φορά να είναι θετικός στο να μετακομίσει στη Ρωσία.

Πάει Ρωσία ο Κυριάκος(;)

Στην πρώτη τους προσπάθεια οι Ρώσοι είχαν εισπράξει το «όχι» του νεαρού ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος στην ρώσικη ιστοσελίδα «izvestia», ο πελάτης του δεν θα αρνιόταν την προοπτική να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο όπως η Ζενίτ, με βασική προϋπόθεση βέβαια να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

«Ο Κυριάκος ανανέωσε το χειμώνα το συμβόλαιο του με την Σάλκε για τρία χρόνια. Όμως αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες προσπαθούν να κρατήσουν τους νέους και ταλαντούχους παίκτες τους και να ανεβάσουν την τιμή τους όταν τελικά πουληθούν.

Αυτή την στιγμή ο Κυριάκος, αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο. Θέλει να παίξει στην Γερμανία, του αρέσουν όλα εκεί. Όμως είχαμε επαφές με εκπροσώπους της Ζενίτ. Είναι πιθανό να γίνει αυτή τη φορά η μεταγραφή, θα φανεί. Θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι
», ήταν χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο Κουτσολιάκος.

Ένα επιπλέον στοιχείο είναι και ο ρόλος που θα παίξει στην μεταγραφή η «Gazprom», που είναι χορηγός και τον δύο ομάδων. Το επόμενο διάστημα θα δείξει αν τελικά θα επέλθει συμφωνία και ο Παπαδόπουλος θα γίνει κάτοικος Αγίας Πετρούπολης. Η πρόταση που αναμένεται να κάνει η Ζενίτ θα είναι και πάλι ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: