Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Αντίδραση στο «Μπριτάνια»

Η διαφορά μειώθηκε στους 12 βαθμούς. Οι «απέναντι», πιστεύουν στο θαύμα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να αντιδράσει στο «Μπριτάνια» και βάλει τέλος στα όνειρά τους.

Αντίδραση στο «Μπριτάνια»
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε νικηφόρα από το «Ολντ Τράφορντ», το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και με το υπέρ της 2-1, μείωσε τη διαφορά από το ρετιρέ στους 12 βαθμούς. Συνεχίζει να χρειάζεται ένα θαύμα για να κάνει ό,τι και πέρυσι, όταν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά δεν παύουν να το πιστεύουν στο στρατόπεδο των «πολιτών».

Για το λόγο αυτό, η Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της έχει παρουσιαστεί στην 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι δεν έχει αγώνα λόγω του ημιτελικού Κυπέλλου, την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Τσέλσι και η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με νίκη απέναντι στη Στόουκ στο «Μπριτάνια», ξαναφεύγει στο +15 και ηρεμεί.

Η Άρσεναλ, φιλοξενεί τη Νόριτς στο «Έμιρεϊτς» και μπορεί να ξαναμπεί στην τετράδα έστω και προσωρινά, από τη στιγμή που Τσέλσι και Τότεναμ δεν παίζουν, λόγω της συμμετοχής της πρώτης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η Έβερτον, που δεν έχει πάψει να ελπίζει στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου», θα αντιμετωπίσει τη σκληροτράχηλη ΚΠΡ στο «Γκούντισον Παρκ», ενώ η Λίβερπουλ επισκέπτεται την έδρα της Ρέντινγκ, του Νάιτζελ Άντκινς.

Η 33η «στροφή» του κορυφαίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει και μεγάλο ντέρμπι στο Τάινσαϊντ, με τις Νιούκαστλ και Σάντερλαντ να «κονταροχτυπιούνται» μέχρι τελικής πτώσης, για τους τρεις βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στην επιχείρηση παραμονής στην κατηγορία.

Η Γουίγκαν, που ακόμα κινδυνεύει, αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του FA Cup, αντιμετωπίζοντας τη Μίλγουολ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/4 (17:00)

Άρσεναλ – Νόριτς
Άστον Βίλα – Φούλαμ
Έβερτον – ΚΠΡ
Ρέντινγκ – Λίβερπουλ
Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ

Κυριακή 14/4

Νιούκαστλ – Σάντερλαντ (14:00)
Στόουκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:05)
Τσέλσι – Τότεναμ (αναβολή λόγω Κυπέλλου)

Δευτέρα 15/4

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ (αναβολή λόγω Κυπέλλου)

Τρίτη 7/5

Γουίγκαν – Σουόνσι (21:45)

Η επόμενη (34η) αγωνιστική:

Σάββατο 20/4 (17:00)

Φούλαμ – Άρσεναλ
Νόριτς – Ρέντινγκ
ΚΠΡ – Στόουκ
Σάντερλαντ – Έβερτον
Σουόνσι – Σαουθάμπτον
Γουέστ Μπρομ – Νιούκαστλ
Γουέστ Χαμ – Γουίγκαν

Κυριακή 21/4

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (15:30)
Λίβερπουλ – Τσέλσι (18:00)

Δευτέρα 22/4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα (22:00)πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: