Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Είμαι ευτυχισμένος στο Παρίσι»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν για πολλά ακόμα χρόνια, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Μάρκο Βεράτι, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ιταλία.

«Είμαι ευτυχισμένος στο Παρίσι»
Η εμφάνισή του στο Καμπ Νου, με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν μια ακόμα απόδειξη της μεγάλης του αξίας. Αν και είναι μόλις 20 ετών, αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ωριμότητα. Ο Μάρκο Βεράτι, μπορεί πέρσι να αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με την Πεσκάρα, φέτος καταφέρνει να σταθεί επάξια στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τις μεγάλες ιταλικές ομάδες να επιχειρούν τον επαναπατρισμό του. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από το Παρίσι. Αυτό φάνηκε από όσα είπε στην «Gazzetta dello sport».

«Το γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες της πατρίδας μου ενδιαφέρονται για μένα, είναι κολακευτικό. Πρόθεσή μου, όμως, είναι να παραμείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν για όσο καιρό η ομάδα θα με θεωρεί σημαντικό παίκτη για το πλάνο της. Δεν είναι ώρα να επιστρέψω στην Ιταλία, είμαι πολύ καλά στο Παρίσι και δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω περιβάλλον», τόνισε αρχικά ο Βεράτι.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως ο νεαρός μέσος δεν σκέφτεται την πατρίδα του. «Σίγουρα κάποια μέρα θα επιστρέψω. Και θα ήθελα να το κάνω για μια μεγάλη ομάδα. Η Μίλαν και η Ίντερ είναι δύο από αυτές, αλλά θα ήθελα να παίξω στη Γιουβέντους. Από μικρός θαυμάζω τον Ντελ Πιέρο, οπότε θα ήθελα να πάρω τη θέση του, κάποια στιγμή στο μέλλον. Απλά θεωρώ πως αυτό θα γίνει σε ένα μακρινό μέλλον, όχι στο άμεσο», ξεκαθάρισε ο Μάρκο Βεράτι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: