Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δέλλας: «Ένα πράγμα μόνο στο μυαλό μου…»

Μόνο τη νίκη σκέφτεται στο κυριακάτικο ματς με τον Πανθρακικό έχει αυτές τις μέρες στο μυαλό του ο Τραϊανός Δέλλας, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη σαν προπονητής της ΑΕΚ.

Δέλλας: «Ένα πράγμα μόνο στο μυαλό μου…»
Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην τηλεόραση της Nova o τεχνικός της «Ένωσης», Τραϊανός Δέλλας:

-Γιατί το λόγο που είχε πει όχι την πρώτη φορά που του είχε προταθεί ο "κιτρινόμαυρος πάγκος";
«Τα πράγματα είναι διαφορετικά από τότε. Δεν έχει σημασία τι έχει γίνει, ποιος είναι και ποιος δεν είναι στην ομάδα. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σ' αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για μας και είμαι αισιόδοξος ότι μετά την προσπάθεια που είδα απ' τα παιδιά αυτές τις μέρες, θα τα καταφέρουμε. Όλοι πρέπει να συστρατευθούμε και θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα αυτή η συσπείρωση, αλλά τώρα δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο από το πως θα καταφέρουμε την Κυριακή να πάρουμε το παιχνίδι».

-Σε ότι αφορά στο αν είχε ποτέ φανταστεί ότι η ΑΕΚ θα πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία, ο τεχνικός του δικεφάλου υποστήριξε:
«Δεν είχε περάσει απ' το μυαλό μου, όπως και κανενός που αγαπάει την ΑΕΚ. Δε σκεφτόταν κανένας κάτι τέτοιο, αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως θα πάρουμε τη νίκη».

-Για τον «τελικό» με τον Πανθρακικό και για τα δεδομένα που υπάρχουν πριν την πρώτη σέντρα, ο Δέλλας τόνισε:
«Για μένα, το άγχος, η πίεση του κόσμου και η δυναμική του αντιπάλου θα πρέπει να βγουν σε δημιουργία μέσα στο γήπεδο απ' τα παιδιά. Αυτό προσπαθώ να τους πω κι εγώ και όλοι όσοι έχουμε έρθει για να βοηθήσουμε την ομάδα και εύχομαι να τα καταφέρουμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα στα παιδιά για να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: