Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Εστιάζει στον Χολέμπας ο Βονόρτας!!

Τη μέτρια απόδοση του Χολέμπας στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο θυμήθηκε ο Γιάννης Βονόρτας και εκεί θέλει να… χτυπήσει.

Εστιάζει στον Χολέμπας ο Βονόρτας
Οι δοκιμές θα συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Γιάννη Βονόρτα και το τι σχήμα θα κατεβάσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να καταλήγει στις επιλογές του αλλά κύριο μέλημά του είναι να «χτυπήσει» την πλευρά των «ερυθρολεύκων» που πονά.

Αυτή είναι η πτέρυγα του Χολέμπας. Ο Βονόρτας θυμάται πως ο Χάρης Μαυρίας στο πρώτο μεταξύ τους ματς έκανε μεγάλο ματς και δεν άφησε σε ησυχία τον διεθνή αριστερό μπακ του Ολυμπιακού αλλά δυστυχώς ο Μαυρίας είναι νοκ άουτ. Τον ρόλο του θα πάρει ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος από πίσω του θα έχει τον έμπειρο Γιούρκα Σεϊταρίδη. Έτσι, ο Βονόρτας ελπίζει πως και θα περιορίσει τον Χολέμπας στα κατεβάσματα του και θα τον απειλήσει επιθετικά.

Στην άλλη πτέρυγα, ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει τον Σισοκό, ο οποίος θα έχει απέναντι του τον Παπάζογλου, έναν παίκτη που δεν ανεβαίνει στην επίθεση οπότε θα έχει πιο ξεκούραστο έργο. Φυσικά τις τελικές σκέψεις του ο Βονόρτας δεν τις έχει δείξει όπως και δύσκολα θα το κάνει σήμερα αφού όπως όλα δείχνουν θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Ο Βιτόλο χθες δεν προπονήθηκε λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος. Εφόσον ο Ισπανός είναι διαθέσιμος, το σχήμα του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι το εξής: Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μπαρμπαρούσης και Τοτσέ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: