Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Μάντσεστερ Σίτι για Γκέτσε!!

Ο Μάριο Γκέτσε είναι, σύμφωνα με το γερμανικό «Kicker», ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Μάντσεστερ Σίτι για το επόμενο καλοκαίρι.

Μάντσεστερ Σίτι για Γκέτσε
Το ταλέντο του δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του γερμανικού ποδοσφαίρου, στο οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2009 φορώντας τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Μάριο Γκέτσε, μετά από 4 χρόνια στη γερμανική ομάδα, ενδέχεται να αλλάξει… περιβάλλον το ερχόμενο καλοκαίρι, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του «Kicker».

Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει μπει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, οι άνθρωποι της οποίας είναι έτοιμοι να διαπραγματευτούν με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο Γκέτσε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ωστόσο η οικονομική ευχέρεια της Σίτι αυξάνει τις πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής αυτής, καθώς είναι σίγουρο πως έχει τις δυνατότητες να ικανοποιήσει οικονομικά τους Γερμανούς.

Εξελίξεις, πάντως, δεν αναμένονται μέχρι το τέλος της σεζόν.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: