Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δεν είναι αυτοσκοπός η έξοδος στην Ευρώπη!!

Η συμμετοχή της Λίβερπουλ στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης χρονιάς δεν είναι ζωτικής σημασίας για τον Μπρένταν Ρότζερς, όπως φάνηκε από δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο.

Δεν είναι αυτοσκοπός η έξοδος στην Ευρώπη
Η βαθμολογική θέση της Λίβερπουλ, έξι αγώνες πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών της, καθιστά ιδιαίτερα αμφίβολη τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Οι 7 βαθμοί που τη χωρίζουν από την Άρσεναλ, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση στην παρούσα φάση, δύσκολα καλύπτονται. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ενδέχεται να μην αγωνιστεί στην Ευρώπη την ερχόμενη χρονιά. Κάτι που, όμως, δεν θα είναι καταστροφικό, σύμφωνα με την άποψη του προπονητή.

«Η συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα δεν είναι ζωτικής σημασίας. Σαφώς μια ομάδα σαν τη Λίβερπουλ θέλει να παίζει στην Ευρώπη, αλλά αν αυτό δεν γίνει για μια χρονιά, ίσως αποδειχτεί ευεργετικό», σημείωσε ο προπονητής των «κόκκινων».

Στη συνέχεια ο Ρότζερς έδωσε την εξήγησή του για αυτή την αμφιλεγόμενη άποψη. «Σε περίπτωση που δεν έχουμε υποχρεώσεις στη Ευρώπη, θα έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε πιο σωστά και μεθοδικά και θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα στην πρώτη τετράδα, όπου και ανήκει. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη διοργάνωση όπου πρέπει να βρισκόμαστε λόγω ιστορίας», τόνισε ο Μπρένταν Ρότζερς.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: