Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ματς»

Η πρόκριση στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ χάθηκε για τη Λάτσιο στο πρώτο παιχνίδι, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μετά το ματς με τη Φενερμπαχτσέ.

«Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ματς»
Η αποστολή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αφού καλούταν να ανατρέψει την ήττα με 2-0 που υπέστη στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενερμπαχτσέ, παίζοντας, μάλιστα, σε άδειο, λόγω τιμωρίας, γήπεδο. Η Λάτσιο τελικά έμεινε στο 1-1 και δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τους «4», κάτι που στενοχώρησε τον προπονητή της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό «Sky».

«Ασφαλώς είναι στενοχωρημένος, αφού στόχος μας ήταν η πρόκριση. Αλλά, παράλληλα, είμαι και ικανοποιημένος, αφού οι παίκτες μου έκαναν ό, τι μπορούσαν για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ακόμα και όταν φάνηκε πως δεν υπήρχαν ελπίδες πρόκρισης, εκείνοι προσπάθησαν να πάρουν τουλάχιστον τη νίκη. Αλλά η πρόκριση δεν χάθηκε σήμερα. Είχε χαθεί από το πρώτο παιχνίδι. Εκεί που η διαιτησία μας εμπόδισε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν σήμερα είχαμε μια αντίστοιχη συμπεριφορά από τον διαιτητή με εκείνη που είχαν οι Τούρκοι στο πρώτο ματς, πιθανότατα θα είχαμε προκριθεί», ήταν η εκτίμηση, μαζί με το παράπονο του Πέτκοβιτς.

Η απουσία του κόσμου της Λάτσιο, έπαιξε, σύμφωνα με τον Βόσνιο, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. «Δεν πήραμε τη βοήθεια του κόσμου στην αρχή, όταν πολλά παιχνίδια κρίνονται από τον ενθουσιασμό, αλλά και μετά το γκολ μας. Σε εκείνη τη στιγμή, με τις φωνές και τις επιδοκιμασίες τους, θα μπορούσαν να μας είχαν δώσει μια ώθηση ικανή να μας κάνει να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Μακάρι να ήταν αυτή η τελευταία φορά που παίζουμε μπροστά σε άδειες κερκίδες», υπογράμμισε ο προπονητής της Λάτσιο.

Από εδώ και στο εξής το μυαλό της Λάτσιο θα είναι στις εγχώριες διοργανώσεις. «Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί μας περιμένει το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και ήδη έχουμε αρκετές απουσίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την κατάληψη της 3ης θέσης. Όπως θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Ιταλίας, για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά», τόνισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: