Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Στόχος μας τα πλέι οφ»

Σίγουρος πως η Δόξα Δράμας μπορεί να κατακτήσει μία από τις θέσεις των πλέι οφ της Football League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γεννάδιος Ξενοδόχωφ.

«Στόχος μας τα πλέι οφ»
Την άποψη πως η Δόξα Δράμας μπορεί να κατακτήσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, εξέφρασε μέσω του www.sport-fm.gr ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ.

Μάλιστα, ο πορτιέρο των «μαυραετών» δεν απέκλεισε ο σύλλογος της Δράμας ακόμη και να προλάβει να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, αφού οι αγώνες που απομένουν είναι πολλοί και κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Θέμη Λιουδάκη ο Γεννάδιος Ξενοδόχωφ:

Για τη νίκη κόντρα στη φορμαρισμένη Καλλονή:


«Δεν μας απείλησε ιδιαιτέρως μπορώ να πω. Ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Παρά το γεγονός πως παίζαμε με παίκτη λιγότερο και μας ακύρωσαν ένα γκολ. Ωστόσο, ακόμη και έτσι καταφέραμε να νικήσουμε».


Για το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου:


«Θέλουμε τους τρείς βαθμούς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να τους πάρουμε».


Για τη φετινή πορεία της Δόξας Δράμας και τους στόχους της:

«Εγώ ήρθα στην ομάδα τον Ιανουάριο. Ωστόσο, μπορώ να πω πως η πορεία μας είναι καλύτερη στον δεύτερο γύρο σε σχέση με τον πρώτο. Βέβαια, θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι πολλά τα ματς που απομένουν και δεν ξέρει κανείς πως θα πάνε, όμως στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Εφόσον μπούμε σε αυτά από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά, αλλά για να μπούμε σε αυτά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Από την στιγμή που ήρθα στη Δόξα Δράμας στόχος μου ήταν να τη βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται, αλλά και μέσα από αυτή να βοηθηθώ και εγώ. Όταν έφτασα από την αρχή ήξερα ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου»
.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Η ιδιαιτερότητα του φετινού πρωταθλήματος είναι πως έχει πάρα πολλούς αγώνες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως είναι από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων χρόνων. Ωστόσο, τα πολλά ματς κάνουν κακό στους παίκτες, αφού οι πιθανότητες που έχουν για να τραυματιστούν είναι περισσότερες. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι Τετάρτη- Κυριακή, αφού από ένα σημείο και μετά η κούραση συσσωρεύεται. Αυτό βέβαια βοηθάει τις ομάδες που έχουν βάθος στον πάγκο».


Για τις ομάδες που θεωρεί πως θα πάρουν το απευθείας «εισιτήριο» για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα:

«Όπως φαίνεται η μία από τις τρείς ομάδες θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Επίσης, πιστεύω πως ο Παναιτωλικός θα μπει στην τριάδα για την απευθείας άνοδο, καθώς έχει σπουδαίο ρόστερ. Τώρα όσον αφορά στην τρίτη ομάδα που θα πάρει την απευθείας άνοδο ελπίζω πως θα είναι η Δόξα Δράμας!».


Για το διάστημα που αγωνιζόταν με τη φανέλα του Θρασύβουλου και τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από την ομάδα της Φυλής:


«Πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι στο Θρασύβουλο, προκειμένου να πάρω εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια μου. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα εκεί ήταν μεγάλα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλα παιδιά είχαμε προβλήματα επιβίωσης. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι εκεί ήταν πολύ καλοί μαζί μου».

Για την «μάχη» που δίνει ο ΟΦΗ, ώστε να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα:


«Ήμουν στο ΟΦΗ από τα 12 μέχρι τα 24 μου χρόνια και αγαπώ την ομάδα. Δε θέλω να σκέφτομαι πως ο ΟΦΗ μπορεί να υποβιβαστεί. Θα είναι άδικο και κρίμα να πέσει στη Football League. Ωστόσο, πιστεύω πως θα νικήσει την Κυριακή (14/4) τον Ατρόμητο και δεν θα έχει άλλα προβλήματα».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας:


«Μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση η πορεία που είχαν φέτος τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Άρης, αφού και οι δύο ομάδες είναι μεγάλες και δεν πίστευα πως θα “πάλευαν” μέχρι το τέλος για να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα. Κατά τα άλλα περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα πάρει και φέτος εύκολα το πρωτάθλημα, καθώς έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες τόσο οικονομικά όσο και σε θέμα ρόστερ». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: