Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Αισιόδοξος ο Κλοπ!!

Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα βρει την ομάδα του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ.

Αισιόδοξος ο Κλοπ
Βρέθηκαν αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και, μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ξαναβρεθούν η μία απέναντι στην άλλη, αυτή τη φορά για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Λονδίνου. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο προπονητής της, Γιούργκεν Κλοπ, δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση των δύο αγώνων.

«Χαίρομαι που η ομάδα μου βρίσκεται στους ημιτελικούς. Όποια ομάδα και αν αντιμετωπίζαμε, θα ήταν πολύ δύσκολο. Ωστόσο είμαι ικανοποιημένος που θα βρούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο δρόμο μας για τον τελικό. Την έχουμε αντιμετωπίσει φέτος, στη φάση των ομίλων και καταφέραμε να την νικήσουμε. Ελπίζω να επαναλάβουμε τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα του περασμένου φθινοπώρου και να προκριθούμε εμείς στον τελικό», δήλωσε μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιούργκεν Κλοπ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: