Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Λάζαρ: «Πάμε για τρεις νίκες»

Το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου αλλά και νίκη στο ματς Κυπέλλου που έρχεται, είναι ο στόχος για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Κοστίν Λάζαρ.

Λάζαρ: «Πάμε για τρεις νίκες»
Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα αλλά και το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα να έρχεται, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τρία κρίσιμα ματς που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην έκβαση της σεζόν.

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε για τα ματς αυτά, τόνισε ότι στόχος είναι οι τρεις νίκες ενώ αναφέρθηκε και στην βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του, με τους νέους παίκτες να έχουν ενσωματωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζαρ:

Το καλύτερο που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά γίνεται για να μπούμε καλά στα πλέι οφ. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι καλά. Εγώ νιώθω καλά. Εχουμε τώρα τρία δύσκολα παιχνίδια, πάμε για τρεις νίκες».

- Φανερώνει κάποια συγκεκριμένα γνωρίσματα η ομάδα τον τελευταίο καιρό. Εχει πολύ καλό απολογισμό στην άμυνα διατηρώντας απαραβίαστη την εστία της για τρεις διαδοχικούς αγώνες, αγνοεί την ήττα τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Πως θα χαρακτήριζες την ομάδα σου, έχει εξελιχθεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο για να μπορέσει ν' ανταπεξέλθει στις δυσκολίες των αναμετρήσεων που ακολουθούν;

«Σίγουρα η ομάδα είναι καλύτερη τώρα απ' ότι ήταν πριν από τρεις μήνες, γιατί έχουμε αρχίσει και 'βρισκόμαστε' και με τα καινούρια παιδιά που έχουν έρθει. Τώρα για το παιχνίδι αυτό που μπορώ να πω, για το επόμενο παιχνίδι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και είναι- ίσως - το πιο σημαντικό παιχνίδι, ακόμη και από τα παιχνίδια των πλέι οφ γιατί θα μπούμε .αυτό θα καθορίσει αν θα μπούμε με καλή ψυχολογία και με διαφορά βαθμών στα πλέι οφ. Οπότε για εμάς είναι πάρα, πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

- Γνωρίζεις τον επικείμενο αντίπαλο, ποια είναι η άποψή σου για τον Λεβαδειακό και πως πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά ώστε να μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει;
«Πράγματι, ο Λεβαδειακός έχει μια πολύ 'σφιχτή' ομάδα, πολύ δυνατή ομάδα. Αμυντικά είναι εξαιρετική. Ειδικά στο παιχνίδι Κυπέλλου εδώ η άμυνά τους ήταν πάρα πολύ καλή. Αμύνθηκαν πάρα πολύ καλά. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, με την κατοχή, να κάνουμε ευκαιρίες, να δημιουργήσουμε φάσεις κι αν όλα πάνε καλά πιστεύω δε θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη».

- Περιμένεις διαφορετικό αγώνα από τον αντίστοιχο του Κυπέλλου;
«Οχι, δεν περιμένω να υπάρχει κάποια διαφορά. Εμείς αυτό που κάνουμε και το κάνουμε επιτυχημένα και φαίνεται αυτό και στα τελευταία παιχνίδια είναι ότι προσπαθούμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, παίζουμε την κατοχή της μπάλας, κάνουμε το παιχνίδι μας, δημιουργούμε τις ευκαιρίες κι από εκεί και πέρα ο αντίπαλος προσαρμόζεται σ' αυτό».

- Υπάρχει στο μυαλό σου καμία . διαμάχη σκέψεων ανάμεσα στην επόμενη αγωνιστική σας υποχρέωση, που είναι ο αγώνα στη Λιβαδειά και στον επερχόμενο, πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Οχι, εγώ πάντα σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι κι από τη στιγμή που το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή με τον Λεβαδειακό, εγώ σκέφτομαι αυτό. Μετά θα δούμε και τα υπόλοιπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: