Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ψάχνει για τρεις ο Βονόρτας!!

Τους οχτώ από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο Φάληρο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους έχει βρει ο Βονόρτας που σκέφτεται για τους άλλους τρεις.

Ψάχνει για τρεις ο Βονόρτας…
Ο… γρίφος της ενδεκάδας αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν λύθηκε ούτε την Παρασκευή, αφού ο Βονόρτας έχει καταλήξει στους 8 από τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι. Η αριστερή πτέρυγα και ο φορ, είναι οι θέσεις που το σκέφτεται ακόμη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Καρνέζης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά θα αγωνιστούν οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ και ένας εκ των Χουχούμη-Μαρίνου. Αν θα προτιμήσει την εμπειρία του Μαρίνου ή την σβελτάδα του Χουχούμη, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Στο κέντρο, οι Βιτόλο και Σο θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, παρότι ο Ισπανός δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Οι ενοχλήσεις του δεν είναι κάτι σημαντικό και τοΣάββατο θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή και θα γυμναστεί με τους υπόλοιπους. Μπροστά τους, θα ξεκινήσει ο Σισοκό, που θα έχει δεξιά του τον Ζέκα και αριστερά έναν εκ των Ντίνα, Μπαρμπαρούση. Εάν ξεκινήσει αριστερό μπακ ο Μαρίνος, δεν αποκλείεται ο Βονόρτας να βάλει μπροστά του τον Χουχούμη που είναι πιο αμυντικογενής ούτως ώστε να θωρακιστεί περισσότερο. Στην επίθεση, φαβορί είναι ο Φιγκερόα αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Τοτσέ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου θα φανούν τα τελικά πλάνα του Βονόρτα, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι η εξής: Καρνέζης – Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος(Χουχούμης) – Βιτόλο, Σο – Σισοκό, Ζέκα, Ντίνας(Μπαρμπαρούσης) – Φιγκερόα(Τοτσέ) σε αυτό το 4-2-3-1 ή 4-3-3 εάν ο Σισοκό γυρίζει πιο πίσω και στον άξονα τελείως. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: