Σάββατο 13 Απριλίου 2013

«Θέλω τη νίκη στο Σαν Σίρο»

Με νίκη στο Σαν Σίρο, η Νάπολι θα εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πιστεύει ο Γκόραν Πάντεφ, όπως φάνηκε από δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Θέλω τη νίκη στο Σαν Σίρο»
Είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα τερματίσει στην 2η προνομιούχο θέση και θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν φιλοξενεί τη Νάπολι, η οποία παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού απέχει 4 βαθμούς από τους «ροσονέρι» και βολεύεται και με την ισοπαλία.

Ο Γκόραν Πάντεφ, πάντως, θέλει τη νίκη, όπως φάνηκε από όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. «Αν καταφέρουμε να επικρατήσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Με τους βαθμούς που θα χωρίζουν τις δύο ομάδες να γίνονται επτά, δεν πιστεύω πως η Μίλαν θα έχει τη δύναμη να μας πιάσει στη βαθμολογία. Θέλουμε, λοιπόν, τη νίκη για να τελειώσουμε με την υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά ο Σκοπιανός επιθετικός.

Μία μέρα μετά τον αγώνα του Σαν Σίρο, η πρωτοπόρος Γιουβέντους δοκιμάζεται στο Ολίμπικο κόντρα στη Λάτσιο. Στο μυαλό του Πάντεφ υπάρχει και αυτό το παιχνίδι. «Δεν σας κρύβω πως τρέφω ακόμα κάποιες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι οι συμπαίκτες μου έδωσαν όρκο, πως θα παλέψουμε για να πλησιάσουμε τη Γιουβέντους ως τη στιγμή που θα έχουμε χάσει και μαθηματικά τον τίτλο. Για αυτό το λόγο θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον το ματς της Ρώμης. Ιδίως αν έχουμε νικήσει τη Μίλαν, τότε θα περιμένουμε να μειώσουμε την απόσταση που μας χωρίζει από την κορυφή. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια, οπότε έχουμε και εμείς αρκετές ελπίδες», τόνισε με αισιοδοξία ο Γκόραν Πάντεφ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: