Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Θέλει… offside-line ο Βενγκέρ!!

Περισσότερη τεχνολογία ζήτησε ο Αρσέν Βενγκέρ, με αφορμή τα πρόσφατα διαιτητικά λάθη και τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη περίοδο.

Θέλει… offside-line ο Βενγκέρ
Οι παλιότεροι αναπολούν το ποδόσφαιρο «αλάνας». Άλλοι δικαιολογούν τα διαιτητικά λάθη, -ακόμα και αν στοιχίσουν στην ομάδα τους. Ο Αρσέν Βενγκέρ από την άλλη, σχολίασε καυστικά τα λάθη της διαιτησίας και με αφορμή το σύστημα Hawk-eye ζήτησε περισσότερη τεχνολογία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός πιστεύει πως μια offside line, γραμμή δηλαδή για το οφσάιντ, θα ήταν εξίσου χρήσιμη.

«Σύμφωνα με το επίπεδο της διαιτησίας που είδαμε πάλι στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα, είναι εντελώς καταστροφικό αυτό που έγινε. Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ανεχτεί να συνεχιστούν τέτοια περιστατικά, όπως τις σοβαρές αποφάσεις που πάρθηκαν λανθασμένα στο Champions League» υπογράμμισε και αναρωτήθηκε:«Πως γίνεται να είναι τέσσερις παίκτες οφσάιντ και να μην το βλέπει κανείς;»

Σχετικά με το αν η τεχνολογία θα κάνει κακό στο άθλημα, ο προπονητής της Άρσεναλ σχολίασε: «Δεν θα καθυστερεί το παιχνίδι, αν όλα γίνουν όπως πρέπει. Μένω έκπληκτος απ’ το πώς οι Αρχές του ποδοσφαίρου αντιστέκονται να προχωρήσουν σε κάτι που θα φέρει περισσότερη δικαιοσύνη. Αν αυτό συμβεί για να παίρνονται περισσότερες σωστές αποφάσεις, πρέπει όλοι να παλέψουμε γι’ αυτό». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: