Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό από Ευρωλίγκα!!

Πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ επέβαλε η Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο παιχνίδι του Top-16 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό από Ευρωλίγκα
Το χέρι… στην τσέπη θα βάλει ο Παναθηναϊκός!

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε τους «πράσινους» με πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο εντός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Top-16.

Οι άνθρωποι της «ομάδας του στρατού» είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα για την συμπεριφορά των «πράσινων» οπαδών, κάτι που έλαβε υπ’ όψιν της και η διοργανώτρια αρχή, επιβάλλοντας πρόστιμο στο τριφύλλι.

Από την μεριά της, η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε την Ευρωλίγκα πως στα δύο προσεχή παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ θα παρθούν πιο αυστηρά μέτρα, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά κι όλα να κυλήσουν ομαλά.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Ευρωλίγκα δεν... θα μείνει απλώς στη χρηματική ποινή, αλλά θα κινδυνέψει με τιμωρία και η έδρα του «Εξάστερου».

Κι αυτό γιατί υπήρξε προειδοποίηση πως αν συμβεί το οτιδήποτε στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ με τους Καταλανούς την Τρίτη, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να μην έχει την στήριξη των φιλάθλων του στο δεύτερο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: