Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κύμα αισιοδοξίας στον Άρη!!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Άρη αφού θεωρούν πως το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα ανοίξει μετά το Πάσχα και θα αποφασίσει να μπει τελικά στο άρθρο 99.

Κύμα αισιοδοξίας στον Άρη
Από την στιγμή που το Δημόσιο δεν παραστάθηκε στην χθεσινή, επεισοδιακή εκδίκαση της αίτησης του Άρη για την υπαγωγή του στο άρθρο 99, το νομικό επιτελείο της ομάδας είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο πως τελικά θα πετύχει τον στόχο του.

Το Δημόσιο είναι ο βασικότερος πιστωτής των «κιτρίνων», που εκπροσωπεί το 52% και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντιδικήσει και αυτό εκτιμάται ως θετική εξέλιξη που μπορεί να αποτυπωθεί και σε απόφαση ανοίγματος της διαδικασίας εξυγίανσης, σε 30-40 μέρες και απαρχή για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 που θα σηματοδοτήσει την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης.

Αντίθετα από το Δημόσιο, κύρια παρέμβαση κατά της αίτησης του Άρη άσκησαν το ΙΚΑ, ο Διγενής Λακκώματος και από τους 49 πρώην ποδοσφαιριστές- πιστωτές, μόνο ο Μιχάλης Σηφάκης. Το δεύτερο θετικό για τους «κίτρινους» είναι η διατήρηση της προσωρινής διαταγής που προφυλάσσει την ΠΑΕ από τους πιστωτές της μέχρι την έκδοση της απόφασης και θεωρείται σημαντικό, αφού περιλαμβάνει και τις αποφάσεις των διαιτητικών οργάνων της ΕΠΟ.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: