Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Πλακώθηκαν στην Μπάρτσα μετά τον ΠΑΟ!!

Νεύρα, εντάσεις και γενικά πάρα πολλά προβλήματα προκάλεσε στην Μπαρτσελόνα το μεγάλο τρίποντο νίκης του Διαμαντίδη. Διαβάστε τι έμαθε ο σκύλος από τα αποδυτήρια των Καταλανών...
Ο...κακός χαμός έγινε στην Μπαρτσελόνα, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Διαμαντίδης με τρίποντο στο φινάλε χάρισε τη νίκη στους «πράσινους» και έφερε την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο 1-1.
Ο Μήτσος ευστόχησε σε τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα έχοντας απέναντί του τον Τζαουάι, μαρκάρισμα που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και έφερε γκρίνια για τον Πασκουάλ.

Όπως γράφει όμως η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», αντίθετα με όσα λέγονται κατά του Πασκουάλ, ο Ισπανός έδωσε εντολή για φάουλ που είχε να δώσει η Μπαρτσα. Την εντολή αυτή την κατάλαβαν όλοι εκτός απ'τον Τζαουάι.
Ο Αυστραλός ξέχασε τι του είπε ο προπονητής του ή δεν κατάλαβε και έτσι ο Σάδα μετά τον άρχισε στα... γαλλικά. Ο βοηθός του Πασκουάλ πήγε να τον ηρεμήσει και τελικά εισέπραξε την οργή του, καθώς ο παίκτης των Καταλανών τον άρπαξε κανονικά!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και έτσι η Μπαρτσελόνα δεν... τινάχτηκε στον αέρα ενόψει των αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ. Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζουν...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: